2011. január 22., szombat

Kiállítás után

Múlt hétvégén lezajlott az idei év egyik budapesti esküvő-kiállítása, ahol a BudapestBride is jelen volt kiállítóként.

Fotók: Erdélyi Gábor

Ahogy azt korábbi bejegyzésemben már érzékeltettem, fontosnak tartom az ilyen fórumok szervezését, mert (elviekben) lehetőséget ad szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevő személyes találkozására, a bemutatkozásra, az ismerkedésre, a piac és választék felmérésére. Jó dolog mindkét fél számára, mert elősegíti az 'egymásra- találást' - ha menyasszony lennék, aki számára ez a terület még ismeretlen, biztos itt kezdeném a keresgélést.

Fotó: Láng Péter

A valóság azonban ez esetben (is) messze állt az ideálistól. Több internetes oldalon is olvasható lesújtó kritika - ezek részben helytállóak, de részben túlzóak is (mintha csak a rosszat akarták volna megmutatni). Röviden jellemezve azt mondanám, hogy a színvonal a reméltnél alacsonyabb volt (a blog terjedelme nem engedi ennek bővebb kifejtését, de példaként hadd említsem a bejárat előtt szórólapozók tömegét). Ugyanakkor szomorú tény az is, hogy rengeteg látogató fordult el szinte válasz nélkül tőlünk - már pedig miért látogat meg valaki egy kiállítást, ha nem azért, hogy megtudja a másiktól, az mit ajánl számára (a beszélgetést, az információ átadását pedig nem helyettesítheti a begyűjtött szórólap).
Tanulság kell hát legyen ez a tapasztalat mindkét fél számára (persze nem kívánok nép-oktató lenni): legyünk önmagunkkal szemben igényesek, mutassunk a látogatóknak minőséget és kínáljunk választási lehetőséget - ugyanakkor kapjunk bizalmat, nyitottságot és időt a kedves látogatóktól.

Köszönet a Sasplantnak a gyönyörű virágkompozíciókért, Erdélyi Gábornak és Láng Péternek a fantasztikus fotókért, a ZMRentnek a világító bútorokért, Gergőnek, Attilának és családjainknak a fáradhatatlan segítségnyújtásért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése