2011. január 3., hétfő

Új év - új szezon

Programajánló előtt kívánok minden olvasónak, érdeklődőnek és persze ügyfeleinknek, partnereinknek
örömteli, sikeres és boldog percekben gazdag új évet!

Felhívnám ugyanakkor az érintettek - elsősorban menyasszonyok és örömanyák, barátnők - figyelmét arra, hogy január hónapban két esküvő-kiállítás is megrendezésre kerül Budapesten.
Biztos sokan elkezdték már tavaly a 2011-re tervezett esküvő szervezését (ha nem, akkor sem kell kétségbe esni), de egy szakmai kiállítás még nekik is segítséget nyújthat inspiráció gyűjtésében és keresett szolgáltatók megtalálásában. Bár nálunk még ez a fórum (egy kiállítás eredeti céljával ellentétben) nem annyira az újdonságok (eszközök, szolgáltatások, ötletek) bemutatásáról szól, inkább a régi és tömegcikkek felvonultatásáról (s ez valójában egy pici kritika akar lenni) - mégis, aki esküvője szervezésébe fog most, annak biztos kiindulópontként szolgálhat. Helyszínek, vendéglátó cégek, ruhaszalonok, fotósok és videósok, szervezők mutatkoznak be itt, egy helyen - az érdeklődő látogatók pedig egy rövid (vagy épp hosszú) látogatással belemélyedhetnek ez esküvők édes, néha habos, virágzó és néhol csillogó, elegáns vagy éppen könnyed, laza világába!
A BUDAPESTBRIDE kis csapata is jelen lesz mindkét helyszínen - bátran keressetek minket kéréssel, kérdéssel, vagy ha szívesen beszélgetnétek egy jót esküvő(tö)k kapcsán!
Szeretnénk egy szép, gondosan megtervezett standdal fogadni az érdeklődőket - addig pedig álljon itt inspirációként néhány fotó az elmúlt év egyik esküvőjéről!



Fotók: Pyszny László, Virágok: Sasplant, Styling: RD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése