2011. december 29., csütörtök

Újévi jókívánság egy óévi esküvő képeivel

Krisztina és Timothy esküvője igazi szakmai kihívás elé állította a BudapestBride csapatát. A magas elvárások magas színvonalú szolgáltatást követeltek, de mi ezeknek örömmel tettünk eleget. A körülmények összjátéka azonban a vártnál is többször okozott fejfással teli órákat számunkra. Mivel azonban nem szakmai fórum ez az oldal, a részletektől megkímélem az olvasót: elég legyen annyi, hogy nyáron a Budai Vár és környéke kiszámíthatatlan még a több éves tapasztalatokkal rendelkezőknek is. Ami viszont fontosabb, hogy a Pár szinte semmit nem érzékelt ezekből a gondokból, s erre vagyunk igazán büszkék - a várakozás és készülődés személyes szinten így is elég izgalmat okozott számukra.
Büszkén osztom meg ennek a nagy munkának az eredményét, és a felejthetetlen júniusi napok emlékképeit.

Köszönjük a Pár bizalmát, s a közreműködőknek az odaadó munkát és a megértő együttműködést!
Krisztina, Timothy - legyetek boldogok egy életen át!


Az egykori Mária Magdolna templom romjain megvalósulhatott a ceremóniára vonatkozó két kívánság is: legyen magasztos, mint egy templomi és legyen napos, mint egy a szabadtéri szertartás. (Az időjárás a mi oldalunkon állt, s ez a szerencse is nagyon kellett!)


A felállított sátor először egy elegáns fogadásnak adott helyet, majd nagyon rövid idő alatt, meglepetésként a vendégeknek, átalakult igazi klubbá. A rövid és tömör megfogalmazással fordított arányban volt az átalakulás kivitelezése, de a fáradtság és kemény munka mindent megért - remélem, ezt a képek is tanúsítják!



Szintén meglepetés volt a vacsorát követő két programelem: nagyon öröm, hogy sikerült ezeket az elképzeléseknek megfelelően megvalósítani! A Battha Gáspár rajzolta, Mikropo vetítette fényfestés lélegzetelállító volt, valódi unikum, megismételhetetlen atmoszférát teremtett az Oroszlános udvarban.



A júniusi éjszaka bár hűvös volt, a kert mégis tökéletes helyszínéül szolgált az éjféli grillezésnek és a tánc utáni pihenésnek. Itt érte a vendégsereget a hajnal, mely ritkán látott színekkel festette meg a Budai Vár ezen szegletét, s az alattunk ébredő várost. Felejthetetlen látvány!


Pár további kép, melyek oly jól adják vissza a nap hangulatát és szépségét (köszönet érte a fotósoknak)!



Kívánunk minden Párunknak, szolgáltatónak, s persze a Kedves Olvasóknak élményekben, boldog pillanatokban gazdag, örömteli új évet!
Találkozunk 2012-ben!

Ps. Akit pedig érdekelnek a bevezetőben nem említett szakmai nehézségek, vagy a szervezés során megismert és leküzdött akadályok, keressen minket bátran akár levélben, telefonon, vagy az egyik esküvő kiállításon!

Fotók: erdelyifoto.hu
Virág: Sasplant
Dekoráció: Szín-Tér
Vetítés: Mikropo
Hang és fény: Lajter Light

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése