2013. március 22., péntek

Arany és fekete / Black and gold

Vannak színek, melyeket (tradíció vagy megszokás miatt) bizonyos eseményekhez, érzésekhez kötünk, így az arany-piros párost a karácsonyhoz, vagy a feketét a gyászhoz, az elvesztéshez. Ezért gondolhatják többen azt, hogy ezeket a színeket nem érdemes egy esküvő alapszíne(i)ként kijelölni - mert az majd a vendégekben más érzetet kelt, más üzenetet kódol. A következő esküvő képeivel erre szeretnék rácáfolni.
A fekete valóban lehet szomorú szín - de megfelelő mennyiségben, környezetben, illetve körítéssel képviselheti az eleganciát, a komolyságot, a finom formalitást. (Gondoljunk csak a 'kis feketére', mely a női gardrób egyik kötelező darabja!) Az arany pompát és gazdagságot sugall, ha túlburjánzik, finomságot és előkelőséget, ha visszafogottan alkalmazzuk.
Öröm volt a most bemutatandó esküvőn dolgozni, mert a Pár (saját ízlésétől vezérelve) mert a szokatlanhoz (vagy inkább a nem mindennapihoz) nyúlni, s ezzel egyedi világot teremteni. Természetesen a megszokott nem jelent unalmast, ahogy a szokatlan sem egyértelmű siker - de a fotók beszéljenek, érveljenek az arany-fekete párosítás esküvőre alkalmazhatóságáról! (Fontos megemlítenem, hogy nagy szerep jutott a fehérnek is az esküvő dekorációjában, de a fehér tökéletes alap és kihagyhatatlan.)

Black and gold is not the usual color palette for a wedding. Yet it is worth to go for it - it sets a beautiful background for an elegant, refined and stylish event. Following photos of a real wedding shows a good example.

Fotók/Photos: Végel Dániel
Virág/Florist: Sasplant

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése